Sebastian Floricescu - Videograf de nunta

Despre Mine

Pentru mine, videografia este mai mult decat un job.
Este un mod de a relata o poveste.
Incerc să surprind cât mai multe momente unice, de aceea voi fi mereu lânga voi pe parcursul zilei pentru a capta cele mai faine momente.

Videograf de evenimente

Salut!

Sunt un videograf de nuntă pasionat de arta de a captura cele mai frumoase momente ale evenimentelor. Cu o personalitate calmă și sociabilă, îmi place să interacționez cu oamenii și să creez o atmosferă relaxantă în timpul filmărilor.

Misiunea mea este de a crea un film de nuntă autentic și emoționant, care să surprindă esența și frumusețea momentului, precum și să îmbunătățească experiența de nuntă a mirilor și a invitaților.

Cu experiență în filmarea evenimentelor, am dezvoltat un ochi deosebit pentru detalii și un simț artistic puternic care mă ajută să captez cele mai bune imagini și să le transform într-un film de nuntă impresionant.

Îmi place să colaborez cu mirii și să îi înțeleg nevoile și preferințele lor pentru a putea crea un film de nuntă personalizat, care să le reflecte personalitatea și povestea de dragoste.

Cu pasiune și dedicare, îmi place să creez amintiri de neuitat prin videografie de nuntă. Vă invit să mă cunoașteți și să mă angajați pentru a fi parte din evenimentul dvs. special și pentru a imortaliza cele mai bune imagini ale zilei voastre de nuntă.

Fotograf - Videograf de nunta in Calarasi

Echipa Noastră

Open chat
Ai nevoie de ajutor ?
Salutare ! 🖐

Cu ce te putem ajuta ?