1

Eu sunt Sebastian Floricescu, videograf și cameraman de nuntă cu o pasiune profundă pentru fotografiere și videografie. Îmi place să surprind momente unice și emoționante ale vieții, să creez amintiri de neuitat pentru cuplurile care își unesc destinele.

Pasiunea mea pentru filmare m-a condus către realizarea de materiale video de calitate în domeniul nunților și evenimentelor importante din viața oamenilor. Folosesc echipamente profesionale de filmare și editare pentru a realiza produse video de înaltă calitate. În plus, am o atitudine pozitivă și flexibilitatea necesară pentru a mă adapta la orice situație și pentru a lucra în echipă cu alți profesioniști pentru a obține rezultate extraordinare.

Experiența mea în acest domeniu mă face să înțeleg importanța fiecărui moment special și să fiu mereu atent la detalii, astfel încât să surprind cele mai frumoase momente din cadrul evenimentelor. Fie că este vorba despre momentele emoționante de la ceremonie, sau despre petrecerea de nuntă, îmi place să fiu mereu acolo pentru a surprinde toate momentele importante și pentru a crea un material video memorabil.

Ca videograf și cameraman de nuntă, îmi place să fiu implicat în evenimente importante din viața oamenilor și să creez amintiri de neuitat pentru ei. Suntem unici și fiecare moment este deosebit, așa că îmi place să surprind cele mai frumoase momente din cadrul evenimentelor și să le transform într-un material video de calitate, pe care cuplurile să îl poată urmări în orice moment și să își amintească cu drag de ziua lor specială.

Open chat
Ai nevoie de ajutor ?
Salutare ! 🖐

Cu ce te putem ajuta ?