AMINTIRILE CE RAMAN PE VIATA - Sebastian floricescu

Albume de Botez

Albumele de botez sunt materiale prețioase care ne ajută să păstrăm amintirile vieții noastre și să le retrăim ori de câte ori dorim. Fie că vorbim despre fotografii de familie, de botez, de nunta,  de vacanțe sau de evenimente importante, fiecare album realizat de echipa noastra are o poveste de spus și  aduce aminte de momentele fericite și triste pe care le-am trăit.

 

Un album de botez poate fi un adevărat tezaur pentru orice persoană. Acesta păstrează imagini ale botezului si nu numai. Prin intermediul fotografiilor, putem retrăi emoțiile pe care le-am simțit atunci și putem aduce la viață amintirile.

 

 Albumele foto pot fi o modalitate excelentă de a împărtăși amintirile cu cei dragi. Putem să ne adunăm în jurul albumului și să le povestim prietenilor și familiei despre momentele speciale pe care le-am trăit. Acest lucru ne permite să păstrăm legătura cu cei dragi și să construim amintiri noi împreună.

 

De asemenea, albumele foto pot fi o sursă de inspirație pentru proiecte creative. Putem să ne uităm la fotografiile vechi și să ne gândim la moduri de a le aranja într-un mod nou și interesant. Aceasta poate fi o modalitate minunată de a ne exprima creativitatea.

 

Photobook – urile sunt o dovadă a vieții noastre și a experiențelor pe care le-am trăit. Ele ne permit să ne reamintim de momentele frumoase și dificile pe care le-am trăit și să ne amintim de oamenii și locurile care ne-au făcut să fim cine suntem astăzi. Fiecare album  este un testament al călătoriei noastre prin ziua botezului și o comoară de neprețuit pe care o putem păstra pentru totdeauna vie.

BOTEZ - Colectie CLASSIC

Galerie de albume

Botez - COLECTIE MODERN

Albume De Botez

Mențiuni:

          Preturile albumelor sunt calculate pentru COLECTIA CLASSIC (imitatie din piele personalizata)

 

          Pentru COLECTIA MODERN, se adauga un cost suplimentar de 25 Euro / Album, datorita formatului copertii ( fiind asamblat din mai multe piese ) + pietrele Swaroski (unde este cazul)

Open chat
Ai nevoie de ajutor ?
Salutare ! 🖐

Cu ce te putem ajuta ?